Energielabels

Verburg Bouwkundige Inspecties is volledig gekwalificeerd om energielabels voor woningen te registreren. Wij hanteren daarvoor scherpe tarieven en zorgen voor een vlotte dienstverlening.

Wij hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken van bouwkundige constructies. Daardoor weten wij precies hoe we de energieprestatie van uw woning kunnen omzetten in een optimaal energielabel. Daarnaast onderscheiden wij ons door een snelle afhandeling. Wij nemen uw woning op in één afspraak. U ontvangt uw energielabel binnen één week na de opname van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat het energielabel geen struikelblok vormt in het verkoopproces van uw woning. We zijn vooral actief in de regio Gouda, Bodegraven en Woerden.

 

Prijzen vanaf € 240,- inclusief btw

Onderstaande prijzen gelden voor bestaande woningen in de regio’s Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Woerden, Oudewater, Nieuwegein, Vleuten, en Vianen:

 

Type woning

Woonoppervlakte:

Prijzen inclusief btw:

 

 

 

Appartementen/flatwoningen

tot 150 m2

€ 250,-

Tussenwoningen

tot 150 m2

€ 260,-

Hoekwoningen / 2 onder 1 kap

tot 150 m2

€ 280,-

Vrijstaande woningen

tot 150 m2

€ 300,-

Alle woningen

van 150 tot 200 m2

€ 330,-

Alle woningen

van 200 tot 250 m2

€ 350,-

Alle woningen

vanaf 250 m2

Op aanvraag

  

Direct een afspraak maken

Bij Verburg Bouwkundige Inspecties kunt u de opname voor het energielabel in uw woning direct zelf online plannen. U ontvangt direct daarna een afspraakbevestiging per email. U kunt dit doen via deze link of de blauwe knop ‘Afspraak maken’ onderaan de pagina. 

 

Vlotte afhandeling

De factuur ontvangt u direct ná de opname van het energielabel. Het energielabel ontvangt u na uw betaling binnen één week na de opname van uw woning.

Isolatie dikte meting.

Foto met een warmtebeeldcamera.

Meting isolatiedikte via open stootvoeg.

Wilt u door ons een energielabel laten opnemen?

Een energielabel voor een bestaande woning al vanaf € 250,-.

  • De exacte prijzen zijn afhankelijk van het type woningen en het woonoppervlak. Zie de prijzentabel hierboven op deze pagina.
  • Energielabels voor vergunning verstrekking (detailopname): prijs op aanvraag.
  • Voor woningen buiten de regio’s die hierboven genoemd worden wordt een meerprijs van €50,- tot €100 berekend, afhankelijk van de afstand tot Driebruggen (meer dan 25 km of meer dan 50 km).
  • Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.

Offerte aanvragen of een afspraak maken?

U kunt direct een afspraak plannen in onze agenda.
Wij maken ook graag vrijblijvend een offerte voor u. 

Hebt u een vraag?