Vooropname / nulmeting bij risicovolle werkzaamheden

Wordt in de nabijheid van uw woning gebouwd of gewerkt met zwaar materieel? Dan kan er schade ontstaan aan uw woning. Sommige aannemers laten een vooropname maken van de bebouwing rondom de bouwplaats.

Helaas gebeurt dit niet altijd of krijgt u geen inzage in de opname. Wanneer u vervolgens niet kunt aantonen dat de schade is ontstaan door de uitgevoerde werkzaamheden is het heel moeilijk om verhaal te halen.

Met een vooropname staat u sterker

Neem daarom zélf het initiatief door een vooropname te laten uitvoeren. Ontstaat er schade? Dan kan die op een onafhankelijke en betrouwbare manier worden aangetoond.

Zo wordt uw juridische positie sterker tegenover de veroorzaker van de schade. Weet u overigens dat een dergelijke opname niet eens duur is?

Schadeclaims door heischade en scheurvorming voor zijn

Ook voor een aannemer is het sterk aan te raden om een nulmeting te laten uitvoeren bij de woningen in een straal van 40 meter rondom uw bouwplaats voordat u start met de werkzaamheden.

Wanneer u dit nalaat kan dit u verweten worden. Ook loopt u risico om verantwoordelijk gesteld te worden voor schades die niet door uw toedoen zijn ontstaan. Wij helpen u om dat te voorkomen tegen een relatief geringe investering.

Scheurvorming in de gevel door heiwerkzaamheden.

.

Wilt u door ons een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Een vooropname / nulmeting kost € 400,-.

  • Voor woningen tot en met 250 m2 woonoppervlakte. Voor grotere woningen; prijs op aanvraag.
  • Bij afstanden van meer dan 50 kilometer van Driebruggen wordt een meerprijs van €100,- berekend.
  • Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.

Offerte aanvragen

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u. U kunt deze aanvragen via onderstaande knop.

Hebt u een vraag?