Gebrekenonderzoek

Bij een gebrekenonderzoek doen wij onderzoek naar de oorzaak en de omvang van het probleem. U ontvangt een rapport waarin we u adviseren hoe u het probleem kunt oplossen. Standaard kunnen twee gebreken worden onderzocht. Meer gebreken in één onderzoek zijn ook mogelijk tegen een extra vergoeding per gebrek.

onderzoek naar schimmel, lekkage of een scheur

Bij bouwkundige problemen kunt u denken aan lekkages, schimmel, verstoppingen, constructiefouten, scheuren en verzakkingen. Doet uw probleem zich specifiek in de kruipruimte voor, zoals zwamgroei of houtrot, dan is een kruipruimteonderzoek meer geschikt.

Schadevrij onderzoek

Verburg Bouwkundige Inspecties beschikt over een scala aan apparaten en gereedschappen om bouwkundige gebreken professioneel te onderzoeken zonder schade te veroorzaken. Indien nodig voeren wij (in overleg met u) eventueel destructief onderzoek uit. Ook dan proberen we de schade altijd te beperken tot het minimum.

Lekkagevocht in de balklaag.

Opdrachtgevers voor een gebrekenonderzoek zijn woningeigenaren, woningcorporaties, woninghuurders en aannemersbedrijven.

Wanneer u een bouwkundig probleem wilt laten onderzoeken waarbij u met behulp van de rapportage iemand aansprakelijk wilt stellen of aansprakelijk wordt gesteld voor het probleem, dan is een deskundigenonderzoek meer geschikt.

Voorbeeldrapportage

Wilt u weten hoe uw rapportage eruit gaat zien? Hieronder kunt u een voorbeeld downloaden.

Lekkage aan het plafond.

Loslatend stucwerk.

Doorslaand vocht.

Wilt u door ons een gebrekenonderzoek laten uitvoeren?

PRIJS gebrekenonderzoek OP AANVRAAG,

Offerte aanvragen

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u. U kunt deze aanvragen via onderstaande knop.

Hebt u een vraag?