Bouwkundige keuringen

Verburg Bouwkundige Inspecties voert aan- en verkoopkeuringen voor woningen uit, inclusief een kostenraming van de kosten die als direct noodzakelijk moeten worden gezien én de kosten die u op termijn kunt verwachten.

Verburg Bouwkundige Inspecties wil ook hierbij een optimale dienstverlening aanbieden en verder gaan dan wat in de markt nu gangbaar is. Tijdens een aankoopkeuring onderzoeken we uw woning van boven tot onder en van binnen en buiten.

Bouwkundige keuringen doen wij grondig

Ook de moeilijk zichtbare onderdelen van de woning zoals het dak en de kruipruimte worden door ons onderzocht. We nemen standaard een lange ladder mee waardoor ook de dakvlakken tot 6 meter hoog geïnspecteerd kunnen worden.  Verburg Bouwkundige Inspecties gaat uw kruipruimte ook echt in om deze goed te onderzoeken.  Dat is immers de ruimte waar zich grote risico’s voordoen zoals houtrot of betonrot.

 

Aankoopkeuring of verkoopkeuring? Wij geven u specifieke informatie

Verburg Bouwkundige Inspecties stelt zich tot doel zo min mogelijk standaardteksten in de rapportage op te nemen. We geven zoveel mogelijk informatie die specifiek op de woning betrekking heeft.

GEDIPLOMEERD INTEGRAAL WONING INSPECTEUR (IWI)

Door onze brede praktijkervaring en opleiding tot Integraal Woning Inspecteur zijn we uitstekend in staat om u een grondige rapportage te bieden. Met een bouwkundige keuring helpen we u om een realistisch beeld te krijgen van de technische staat van de woning die u op het oog hebt. Zo kunt u met een gerust hart tot de koop overgaan.

Voorbeeldrapportage

Wilt u weten hoe uw rapportage eruit komt te zien? Hieronder kunt u een voorbeeldrapportage met of zonder Nationale Hypotheek Garantie downloaden.

Vochtmeting achter het tegelwerk.

 

Geen afschot op het dak.

 

Tuinmuur staat op half zeven.

 

Wilt u door ons een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Een bouwkundige keuring kost € 500,-.

  • Voor woningen tot en met 250 m2 woonoppervlakte. Voor grotere woningen; prijs op aanvraag.
  • Bij afstanden van meer dan 50 kilometer van Driebruggen wordt een meerprijs van €100,- berekend
  • Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.

Offerte aanvragen

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u. U kunt deze aanvragen via onderstaande knop.

Hebt u een vraag?